Translate

Grodan Kungliga Operan


 

 

Ett samarbete mellan Kungliga Operan och Grodan ger unika möjligheter att ordna olika tillställningar i några av Stockholms vackraste lokaler: Grodan Kungliga Operan, Guldfoajén, Guldterrassen, Rotundan och Stora scenen.

Operahuset, med anor från 1773, andas alltigenom glädje, flärd och glamour. Rummen, salarna och terrasserna är som skapta för festliga händelser utöver det ordinära. Galatillställningar, kundkvällar, mingel, lanseringar eller en privat högtid lyfts till en annan nivå i landets kanske mest kulturella och värdefulla miljö. Mat och dryck anpassas efter önskemål och vi kan erbjuda allt från lättare mingelbufféer till exklusiva festmiddagar.

GRODANS MATSAL OCH BAR

På Grodan Kungliga Operan, som är själva hjärtat i verksamheten, kan man både mingla och ha sittande tillställningar. Här har Birgit Nilsson, Jussi Björling och Nicolai Gedda en gång tagit sig ett glas efter en föreställning. 

I baren finns det plats för 20 sittande personer, mingel för 60-100 personer I matsalen har vi plats för 80 sittande personer.

 

 

GULDFOAJÉN

Guldfoajén bjuder på en skimrande atmosfär som för tankarna till sagornas miljö. Kanske vill man börja med en drink på angränsande Guldterrassen för att sedan förflytta sig in i Guldfoajén. Det är också möjligt att boka en avskild yta av Guldterrassen eller Strömterrassen för t ex After Work eller mingel, under en del av kvällen.

Sittande för 50-170 personer. Mingel upp till 300 personer (inkl. Guldterrassen).

 

GULDTERRASSEN 

På en av Stockholms vackraste terrasser, i anslutning till Guldfoajén, ligger en sommarrestaurang med utsikt över Gustav Adolfs torg, Stockholms slott, Strömmen och Sveriges Riksdag.

Sittande för 80 personer. Stående buffé/Mingel för 70-120 personer.

ROTUNDAN

Rotundan ligger precis bakom Operans stora scen med fantastiska fönster i full takhöjd - 6 meter - ut mot Kungsträdgården. Lokalen rymmer 230-350 personer och passar perfekt för stora företagspresentationer, modevisningar, uppträdanden, mingelfester med mera.

Sittande för 230 personer. Mingel upp till 350 personer. 

STORA SCENEN

Stora scenen, med sin två ton tunga kristallkrona, är givetvis hjärtat i operahuset med balett- och operaföreställningar nästan året om. Men vid några få tillfällen per år kan det finnas en unik möjlighet att, under rätt förutsättningar, ha någon form av aktivitet i denna grandiosa lokal som rymmer cirka 1000 personer.

Sittande för cirka 1000 personer.För bokning, offertförfrågan eller visning, vänligen kontakta:

Marie Thilander
marie.thilander@grodan.se