Translate

Event/fest

FÖR ALLA TYPER AV FEST & EVENT

Groupe Grenouille är samlingsnamnet för Grodan Grev Ture, Grodan Kungliga Operan, Strömterrassen, och Guldterrassen. Tillsammans kan vi erbjuda lokaler för olika typer av fester - allt från den lilla, intima, privata festen till det stora, påkostade, storslagna, hejdundrande kalaset. Vår tradition och erfarenhet inom mat, dryck och fest spänner över många årtionden. Maten som serveras i våra festvåningar och eventlokaler tillagas bland annat av kockar som lagar mat åt de svenska fotbollslandslagen, både dam och herr. Vi omger oss endast med de bästa medarbetarna och de bästa råvarorna, vilket är en bra start på en härlig tillställning.


Restaurang Grodan disponerar, tillsammans med Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, en av Stockholms vackraste festvåningar. En trappa ned finns även Vinbaren.

Läs merEtt samarbete mellan Kungliga Operan och Grodan ger unika möjligheter att ordna olika tillställningar i några av Stockholms vackraste lokaler:

Grodan Kungliga Operan, Guldfoajén, Guldterrassen och Strömterrassen.

Läs mer

Oavsett om ni planerar en middag eller After Work för ett mindre sällskap på 10-30 personer eller en större fest eller ett event för ett större gäng så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen.